Не поминува ден, а да нема некој нов тренд на Instagram. Денес, запознајте се со “змејските веѓи„.

Овој тренд ни доаѓа од @harlibi, 23 годишна самоука шминкерка која постираше слика од своите веѓи како перки од тело на змеј.

Она што оваа девојка сака да постигне е да го смени секојдневниот и според нејзе здодевен изглед на веѓите во нешто интересно и забавно.

На овој тренд “змејски веѓи„ му претходеше трендот на “пердув веѓи„ на Stella Sironen.

Можете ли да претпоставите што е следно?

Advertisements